Reality check: door overmatig zonnebaden wordt de conditie van ons tere gezichtshuidje er niet beter op.

Komt de zon niet naar u toe? Dan zoeken wij haar toch op! Twee weken bakken en braden aan een van de costa’s is ons niet vreemd, en tegenwoordig zo geboekt. Bruin zullen we worden is ons motto.

PLAN VAN AANPAK

PEELEN is een belangrijk onderdeel van een goede huidverzorging. Door de zon verdikt onze huid en is deze in staat de werkstoffen uit uw huidverzorging minder goed op te nemen. Het is verstandig om uw huid te peelen met bijvoorbeeld fruitzuren. Het HuidBuro kan u voorzien van professioneel advies afgestemd op uw huidtype.

HYDRATEREN betekent smeren. Belangrijk voor een mooie huid. Door de kalmerende en hydraterende werking van een goede verzorging wordt uw huid voorzien van vocht. Dit product rekent snel af met een droge zomerhuid. En niet onbelangrijk: beschermingsfactor 25. Het advies is om het product 2 keer per dag, op een schone huid, te integreren in uw reinigingsritueel

EXTRA HYDRATEREN. Als uw huid smeekt om nog meer vocht gebruik dan een serum die u aanbrengt onder uw dag-en nachtverzorging. Een serum is een waterachtig product die extra hoog geconcentreerde werkstoffen bevat.

LIPPEN. Wees lief voor uw lippen. Dompel gesprongen zomerlippen onder in lippenbalsem.

LIJF. Een lichaamshuid die glanst oogt gezond. Een voedende bodycreme is rijk qua substantie en zorgt ervoor dat de huid herstelt van al het zomergeweld.  Een glanzend vel die haar stevigheid niet verliest. Hallo gladde huid, dag droge schilfers!