Met gladde oksels de zomer van 2018 door? Wie wil dat nu niet? Bij het HuidBuro kunnen we hiervoor zorgen! Nu tijdelijk definitieve ontharing van de oksels van 90,- voor slechts 75,-!

Ongewenste Haargroei

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een groot probleem en een dagelijkse last. Naast de haargroei is er vaak de aanwezigheid van stoppeltjes, scheerirritatie, ingegroeide haren of ontstekingen. Bestaande methoden zoals scheren, harsen en epileren werken vaak onvoldoende. Bij Het HuidBuro wordt gewerkt met een zeer krachtige doelmatige Optima Plus definitieve ontharingsmethode en indien nodig de elektrische epileermethode.

Permanente Ontharing bij het Huidburo

De Optima Plus is een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. De warmte die ontstaat door dit licht kan door pigment geabsorbeerd worden. Wanneer een haar het flitslicht absorbeert, zal het haarzakje beschadigd worden, waardoor de haren niet terug komen. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarfollikels uit te schakelen. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van de plaats op het lichaam.

Nooit meer scheren, epileren of waxen. Waar wacht u nog op?! Maak snel een afspraak bij een van onze huidtherapeuten.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 023-7009788 of e-mail naar info@hethuidburo.nl

ZOED (Zorg Onder Een Dak)
Wilhelminapark 28
2012 KC Haarlem

Actie is geldig t/m 1 juni 2018. De actieprijs is gebaseerd op 1 behandeling.