ACNETHERAPIE

Acne is de medische term voor puistjes, pukkels of mee-eters en is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Acne is een aandoening van de talgklieren en kan voorkomen op het gezicht, rug en borst. Op deze plekken zijn de talgklieren actiever. Het wordt veelal gekenmerkt door een vette huid, gerstekorrels, mee-eters, rode bultjes, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Hiernaast kunnen er ook pigmentvlekjes, rode vlekjes, grovere poriën en littekentjes aanwezig zijn. Het hebben van acné brengt vaak gevoelens van onzekerheid met zich mee. Veel mensen proberen jarenlang middeltjes, medicijnen en crèmes uit zonder resultaat. Het HuidBuro biedt u de uitkomst!

Het doel van een huidtherapeutische acnebehandeling is om de ontstekingen en verstoppingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Acné is een huidprobleem dat veel precisie vereist. Er zijn diverse methodes die ingezet kunnen worden, zoals een dieptereiniging, diverse peelings, het aanbrengen van verzorgende huidproducten met ontstekingsremmende en kalmerende ingrediënten. Hiernaast kan het camoufleren met Lycogel ook onderdeel van de behandeling zijn.

Voor iedere huid is er een verschillende acnébehandeling nodig. De huid wordt grondig gereinigd en schoongemaakt met alleen de beste medische producten van Tebiskin Cytoceuticals. In onderzoek is het effect van deze producten bewezen. Na de behandeling krijgt u advies hoe u thuis het beste uw huid kunt verzorgen om acné te voorkomen.

Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek met één van onze huidtherapeuten wordt een behandelplan opgezet en gekeken naar hoeveel sessies en behandelingen uw huid nodig heeft.

We streven ernaar om zichtbaar resultaat te boeken. Uw huid kan er na de eerste acnébehandeling al kalmer en egaler uitzien.

Wist u dat er vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk is?

Wij voorzien u graag persoonlijk van informatie afgestemd op uw wensen.

Plan nu een gratis consult