ACNETHERAPIE

ACNETHERAPIE

Kortingsactie:

Laat jouw huid weer stralen met de refreshing peeling kuur! Nu voor €312,- incl. GRATIS bindweefselmassage t.w.v. €52,50,-! En nu gratis extra’s, zoals voedingsadvies voor je huid en huidverzorgingsadvies & proefverpakkingen.

Behandel en verbeter je huid met de treatment peeling kuur! Nu voor €367,50 incl. GRATIS bindweefselmassage uitgebreid t.w.v. €57,00. En nu gratis extra’s, zoals voedingsadvies voor je huid en huidverzorgingsadvies & proefverpakkingen.

Lees hier meer over deze actie >>>>

 

Acne is de medische term voor puistjes, pukkels of mee-eters en is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Acne is een aandoening van de talgklieren en kan voorkomen op het gezicht, rug en borst. Op deze plekken zijn de talgklieren actiever. Het wordt veelal gekenmerkt door een vette huid, gerstekorrels, mee-eters, rode bultjes, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Hiernaast kunnen er ook pigmentvlekjes, rode vlekjes, grovere poriën en littekentjes aanwezig zijn. Het hebben van acné brengt vaak gevoelens van onzekerheid met zich mee. Veel mensen proberen jarenlang middeltjes, medicijnen en crèmes uit zonder resultaat. Het HuidBuro biedt u de uitkomst!

Wist u dat er vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk is?

De behandeling
Het doel van een huidtherapeutische dieptereiniging is om ontstekingen en verstoppingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Een dieptereiniging zorgt ervoor dat aanwezige onzuiverheden, zoals puistjes, mee-eters en gerstekorrels handmatig worden geledigd. Door de ophopingen van talg in de huid te verwijderen, worden ontstekingen in de huid voorkomen. Deze behandeling wordt veel ingezet in combinatie met een peeling. Bij littekenvorming, pigmentatieproblemen en verwijde poriën wordt ook microneedling m.b.v. onze dermapen toegevoegd aan het behandelplan.

Acné is een huidprobleem dat veel precisie vereist. De huid wordt grondig gereinigd en schoongemaakt met alleen de beste medische producten van Tebiskin Cytoceuticals. In onderzoek is het effect van deze producten bewezen. Na de behandeling krijgt u advies hoe u thuis het beste uw huid kunt verzorgen om acné te voorkomen.

Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten.

Het resultaat
Direct na de behandeling is er een zichtbare vermindering van onzuiverheden in het behandelgebied waar te nemen. Om ervoor te zorgen dat de onzuiverheden en ontstekingen zich minder snel opnieuw zullen ontwikkelen adviseren wij de behandeling te combineren met een peeling of indien wenselijk met lokale of orale antibiotica.Voor een optimaal resultaat is het van belang thuis door te gaan met de producten van Tebiskin Cytoceuticals. Hiernaast zullen onze huidtherapeuten gericht voedingsadvies geven m.b.t. de onzuivere huid.

Huidreactie
Na de behandeling kan de huid enkele uren tot 1-2 dagen rood zijn. Er kan lichte zwelling van de huid voorkomen. Indien gewenst kan een van onze huidtherapeuten na de behandeling een camouflageproduct van Lycogel aanbrengen.

Aantal behandelingen
Een vervolg behandeling is mogelijk na 1-2 weken. Het regelmatig ondergaan en onderhouden van de acne behandelingen is noodzakelijk voor een optimaal resultaat en behoud hiervan. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek met één van onze huidtherapeuten wordt een behandelplan opgezet en gekeken naar hoeveel sessies en behandelingen uw huid nodig heeft.

Acne littekens
Het leven met acne is al vervelend genoeg, maar voor veel mensen zijn de problemen niet opgelost als de puistjes verdwijnen. Helaas kunnen er van acne en andere onzuiverheden littekens in de huid achterblijven. De littekens treden op als putjes en andere onregelmatigheden in de huid. Bij mensen die in meer of mindere mate een vorm van acne hebben gehad, is het mogelijk om de achtergebleven acne littekens te verbeteren. Het HuidBuro biedt op dit vlak een grondige huidbehandeling aan. Een effectieve therapie om littekens die ontstaan zijn door acne aanzienlijk te verminderen is een behandelmethode die bekend staat als microneedling met behulp van de Dermica GoldPen. De GoldPen is het meest professionele apparaat op het gebied van microneedling. Lees hier meer over de microneedling behandeling.

We streven ernaar om zichtbaar resultaat te boeken. Uw huid kan er na de eerste dieptereiniging al frisser en stralender uitzien!

 

Prijzen
Acnetherapie wordt al toegepast vanaf €45,- per behandeling. Wist u dat vergoeding via uw borgverzekeraar mogelijk is? Klik hier voor al onze prijzen m.b.t. acnetherapie: Prijslijst 2020

Lees hier meer over bijzondere vormen van acne: Blog ‘Bijzondere vormen van acne’.

Lees hier meer over huidtherapie en de behandeling van acne: Blog ‘Huidtherapie en de behandeling van acne’.

Grove porien en lichte acne voor:

Grove porien en lichte acne na:

 

 

Plan nu een gratis consult