Waarom een peeling?

Huidveroudering, pigmentproblemen, zonneschade en acné zijn allemaal problemen die door de toepassing van een peeling  verbeteren. Het resultaat is een fijnere, verbeterde huidstructuur, een frisse stralende huidskleur, minder pigmentvlekjes, verdikking van de lederhuid door aanmaak van collageen, minder fijne rimpeltjes en een diepe reiniging. Een peeling kan toegepast worden op het gezicht maar ook op andere gebieden zoals je rug en decolleté.

Voor wie is een peeling geschikt?

Er bestaan verschillende soorten peelings en voor elke huid bijna wel wat! De volgende indicaties kunnen behandeld worden met een peeling bij Het HuidBuro:

  • Huidveroudering
  • Fijne lijntjes
  • Acne
  • Hyperpigmentatie
  • Doffe huid
  • Grauwe huid
  • Grove poriën
  • Verslapte huid
  • Zonneschade
  • Restlittekens (acne)

hoe gaat de behandeling is zijn werk?

Tijdens een peeling behandeling bij Het HuidBuro wordt de huid voorafgaand aan de peeling intensief gereinigd. Hierna zal de peeling aangebracht worden. Je huid zal behoorlijk warm aan gaan voelen, prikkelen en tintelen. Je krijgt dan ook een waaier van ons om de warmte weg te wapperen. Na enkele minuten zal de peeling worden verwijderd en je huid wordt met verzorgende serums en crèmes  na behandeld. Sommige diepere peelings werken na het aanbrengen van de peeling nog 8 uur door in de huid. Deze peelings worden niet van je huid verwijderd, maar blijven dus nog lekker doorwerken!

Wat is het resultaat?

Na een behandeling met een peeling is je huid behoorlijk rood. Na +- 3 dagen kan je huid gaan vervellen. Dit heeft te maken met het huidvernieuwingsproces en dus een geheel gewenste reactie! Na de behandeling dient je huid verzorgt te worden met de producten die jouw huidtherapeut heeft geadviseerd. Vaak zie je na de eerste behandeling al verfrissing en verbetering van je huid en voelt je huid ook lekkerder aan. Voor optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn 3-6 behandelingen nodig. Na de peeling kuur kan het resultaat onderhouden worden door 1 keer in de 8 weken terug te komen. Hiernaast is het mogelijk om een peeling kuur jaarlijks te herhalen!

Nazorg

Hoewel een peeling een cadeautje is voor je huid zijn er enkele dingen waar je op moet letten na een peeling. Wij adviseren je om minimaal gedurende een week uit direct zonlicht te blijven en geen sauna’s en zwembaden te bezoeken. Tijdens de gehele peelingkuur dien je een SPF 30 of hoger te gebruiken. Ook is het erg belangrijk om de klap van de peeling op je huid goed op te vangen met de juiste huidverzorging. Een op maat gemaakt huidverzorgingsadvies zal voor je klaargemaakt worden tijdens ons gratis intakegesprek bij een van onze huidtherapeuten.

Kortingen!

Laat jouw huid weer stralen met de refreshing peeling kuur! Nu voor €312,- incl. GRATIS bindweefselmassage t.w.v. €52,50,-! En nu gratis extra’s, zoals voedingsadvies voor je huid en huidverzorgingsadvies & proefverpakkingen.

Nu voor €367,50 incl. GRATIS bindweefselmassage uitgebreid t.w.v. €57,00. En nu gratis extra’s, zoals voedingsadvies voor je huid en huidverzorgingsadvies & proefverpakkingen.

Lees hier meer over deze actie >>>>