Heeft uw huid weer even een boost nodig? De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van huidvernieuwing! Microneedling wordt vooral gebruikt bij vrouwen met een wat grauwere huid door bijvoorbeeld roken of iets teveel in de zon liggen. Maar ook als er rimpeltjes ontstaan of de huid simpelweg ouder wordt waar iedereen op een dag aan zal moeten geloven. Microneedling biedt tevens een mooie oplossing voor het behandelen van pigmentatie problemen en littekens.

Hoe werkt dermapen?

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes, die door vibratie, de huid gecontroleerd en geleidelijk beschadigen. Nu denk je misschien: ‘’Huh, hoe kan mijn huid verbeteren door deze te beschadigen met kleine naaldprikjes?’’ Vergelijk het met een schaafwondje. Het lichaam hersteld de huid door collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid soepeler, egaler en sterker wordt. Bij microneedling gebeurt er precies hetzelfde, maar op een zeer gecontroleerde manier op microscopisch niveau. In principe ‘’forceer’’ je het lichaam de huid verder te herstellen door de huid met dunne naaldjes te perforeren.

De behandeling

We beginnen altijd met een inspectie van de huid. We kijken dus naar elke indicatie; wat voor littekens zijn er aanwezig? Zijn er grove poriën of fijne lijntjes? Waar zitten deze? Hoe diep/groot zijn deze? Vervolgens passen we onze behandeling apparatuur hierop aan.

Tijdens de behandeling zal er gebruik gemaakt worden van verschillende solutions. Deze solutions bevatten veel actieve werkstoffen met ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamines, mineralen en aminozuren.

Na de behandeling wordt de huid gekoeld en verzorgt met herstellende crèmes.

Na de behandeling zal je de eerste 3 dagen een rode huid hebben, deze trekt geleidelijk weg. Na de behandeling begin je met smeren van een speciale crème die het huidherstel bevordert.

Behandelindicaties

De dermapen is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en leeftijden. Het kan mooie resultaten boeken bij verschillende indicaties:

  • Huidverslapping
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • (Acne) littekens
  • Zonbeschadiging (pigmentvlekken/rimpeltjes)
  • Pigmentstoornis
  • Grove huidstructuur en vergrote poriën
  • Striae en striemen
  • Cellulite
  • Alopecia en kaalheid

Resultaat

De huid krijgt een intensieve boost en een directe opfrissing. Het eind resultaat is niet direct zichtbaar, omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Voor een optimaal resultaat is een kuur van 4 tot 6 behandelingen nodig.

Meer weten? Boek nu een gratis consult bij een van onze huidtherapeuten. Voor een afspraak kunt u mailen naar info@hethuidburo.nl of bellen naar 023-7009788.