Heb je last van puistjes of rode vaatjes in je gezicht waar je onzeker van wordt? Die pigmentvlekjes die naar jouw zin veel te veel aandacht trekken? Of heb je een gevoelige huid die trekkerig aanvoelt en vlekkerig oogt? Het liefst wilt iedereen een gezonde, egale en frisse huid. Bij het HuidBuro zijn er diverse behandelmogelijkheden om deze huidproblemen (definitief) aan te pakken. Daarnaast bieden wij met de producten van Tebiskin de mogelijkheid om hier zelf iets aan te doen!

tebiskin

De producten van Tebiskin zijn ontworpen om de algehele huidconditie te verbeteren. De producten bieden ondersteuning voor, tussen en na verschillende behandelingen. Ze verbeteren en verlengen de resultaten en gaan complicaties tegen.

De producten van Tebiskin zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gericht op het complexe, moleculair-biologische mechanisme van keratinocyten en fibroblasten: de belangrijkste cellen van onze huid.

Voordelen van tebiskin

Met de producten van Tebiskin kan iedere indicatie behandeld worden. De producten zijn vrij van parabenen en dermatologisch getest. Hiernaast richten de formuleringen in de producten zich op de specifieke niveaus van de huid, om zo een optimaal resultaat te behalen. Dit betekent dat de huid verbetert, beschermt blijft en in deze uitstekende conditie behouden wordt.

Welke nieuwe producten zijn er?

Er zijn nu twee nieuwe producten van Tebiskin binnen!

De Tebiskin ‘gluage serum booster’ versterkt het effect van andere Tebiskin producten, door de huid te voorzien in optimale hydratatie en balans. De booster heeft een hydraterend, antioxiderende en kalmerende werking op de huid. Breng deze booster 1-2 maal daags aan op een gereinigde huid en je huid zal je dankbaar zijn!

Het tweede nieuwe product heet de ‘SOD-C’. Ook dit is een booster voor je huid. De ‘SOD-C’ heeft een aangetoonde capaciteit om melanine ophopingen te verminderen. Dit betekent dat hiermee de huidskleur wordt geëgaliseerd. Hiernaast heeft de SOD-C een antioxiderende en hydraterende werking, vermindert het huidveroudering, onderhoudt het collageen in zijn actieve vorm en verbetert tot slot ook nog eens de huidtextuur! Breng het product 1-2 maal daags aan op een gereinigde huid.

Voor wie zijn producten van tebiskin geschikt?

De producten zijn geschikt voor:

  • Acne
  • Anti-Aging (rimpels/lijntjes)
  • Pigmentproblemen
  • Gevoelige huid
  • Droge huid
  • Vette huid

Met deze producten kan iedere indicatie behandeld worden. Graag vertellen we u meer over ons productaanbod en welke varianten het beste aansluiten bij uw huidtype!