MICRONEEDLING

De Dermica Pen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermica Pen is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Het doel van een microneedling Dermica Pen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Dermica Pen is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

De Dermica pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend talloze kleine kanaaltjes maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. De huid wordt sterker, weerbaarder, egaler van kleur, dikker en gladder. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

Tijdens de behandeling met de Dermica pen wordt er gebruik gemaakt van verschillende solutions. Deze solutions bevatten veel actieve werkstoffen met ingrediënten zoalshyaluronzuur, vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en natuurlijke bestandsdelen. De geavanceerde Dermica Solutions dringen diep door tot in de onderste lagen van de lederhuid en stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

Indicaties voor microneedling met de Dermica pen: huidveroudering, grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, onregelmatige huidstructuur, pigmentatie, (acne)littekens, striae, zwangerschapsstriemen, pigmentvlekken, grauwe huidskleur, huidverslapping.

Microneedling en acnelittekens
Voor het verminderen van acnelittekens is microneedling de beste methode. Er wordt een speciale solution gebruikt tijdens de behandeling die acne behandeld en de talgproductie verminderd en reguleert. Het verwijderd dode huidcellen en bacteriën. Bovendien activeert het de productie van nieuw collageen en elastine, waardoor atrofische littekens of putjes veroorzaakt door acne herstellen. De huid krijgt weer een gezond uiterlijk en gezonde teint.

Acne voor en na:

Oog en wang voor en na:

Pigment voor en na:

Wang voor en na:

Lees hier meer over de microneedling behandeling: Blog: Dermapen; een boost voor je huid!

 

Kortingsactie! Hallo gladde strakke huid! Boek nu uw microneedling behandeling en profiteer van 15% korting op uw gehele behandelkuur. Meer informatie vind u hier: Kortingsacties

 

Plan nu een gratis consult