HUIDVEROUDERING

HUIDVEROUDERING

Plan nu een gratis consult

Kortingsactie:

Laat jouw huid weer stralen met de refreshing peeling kuur! Nu voor €312,- incl. GRATIS bindweefselmassage t.w.v. €57,00,-! En nu gratis extra’s, zoals voedingsadvies voor je huid en huidverzorgingsadvies & proefverpakkingen.

Behandel en verbeter je huid met de treatment peeling kuur! Nu voor €367,50 incl. GRATIS bindweefselmassage uitgebreid t.w.v. €74,50. En nu gratis extra’s, zoals voedingsadvies voor je huid en huidverzorgingsadvies & proefverpakkingen.

Lees hier meer over deze actie >>>>

 

Kosten

Een anti-aging behandeling bij Het HuidBuro is al mogelijk vanaf €45,00 per behandeling. Bekijk hier onze prijslijst; ‘Prijslijst 2020’.

Huidverjonging

Een strakke en egale huid zonder rimpels is vanzelfsprekend als je jong bent, maar tijdens het ouder worden verschijnen er steeds meer rimpels en oneffenheden. Huidverjonging heeft betrekking op het minder zichtbaar maken van de verschillende tekenen van huidveroudering.

Huidverjonging heeft betrekking op verschillende huidproblemen zoals rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping, onregelmatige huidstructuur, littekens, pigment en couperose. Meestal wordt het gezicht (met name rond de mond en ogen), de hals, het decolleté gebied en de handen behandeld. Het doel van huidverjonging is het minder zichtbaar maken van de verschillende tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier. De conditie van de huid kan worden verbeterd, waardoor de huid er weer gezond uitziet en goed aanvoelt. Iedere huid is anders en welke methode bij u past, is afhankelijk van het resultaat dat u wilt bereiken en de aard van de verschillende huidproblemen.

Diverse behandelingen
Het HuidBuro biedt diverse behandelingen aan tegen huidveroudering. De opties die het HuidBuro u aanbiedt worden hieronder aan u uitgelegd.

– Micro Needling
– Diverse peelings
– Bindweefselmassage
– Pigmentbehandeling
– Dieptereiniging
– Littekenbehandeling
– Productadvies

Wang voor en na:

Wang en oog voor en na:

Lees hier meer over de anti-aging behandeling met de dermapen: Blog: Dermapen; een boost voor je huid!