DIVERSE PEELINGS

DIVERSE PEELINGS

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een peeling kuur te ondergaan. Peelings zijn een goede keuze voor verschillende huidproblemen. Bijvoorbeeld acne en pigmentatiestoornissen kunnen aanzienlijk verbeteren van een kuur peelings. De peelings zorgen ervoor dat de huid zich is snel tempo vernieuwd waardoor de kleur en textuur egaler worden. De talgproductie normaliseert en de littekentjes en vlekjes vervagen. Daarnaast hebben de peelings ook positieve effecten bij huidveroudering. Omdat de huid zich vernieuwt voelt deze gladder en zachter aan. En oogt gezonder en frisser. Zelfs fijne lijntjes vervagen waardoor de huid een jeugdigere uitstraling zal hebben.

Diverse peelings
Er zijn verschillende peelings variƫrend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek zal er bepaald worden welke peeling voor uw huid en wensen het beste volstaat. Hiernaast krijgt u uitgebreid advies van onze huidtherapeuten welke producten nodig zijn voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen.

De behandeling
Bij een huidtherapeutische peeling behandeling wordt er een vloeistofoplossing aangebracht op de huid welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch te verbeteren. De behandeling zal er als volgt uit zien. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.
Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de peeling
Stap 3: Peeling
Stap 4: Huidverbeterende producten
Stap 5: Advies producten voor thuisgebruik

Het HuidBuro werkt met peelings van de merken Lira en Dermaquest. Afhankelijk van het huidtype en de indicatie zal bepaald worden welke peeling het meest geschikt is.

Plan nu een gratis consult