CUPPING MASSAGE

CUPPING MASSAGE

Plan nu een gratis consult

Wat is cupping massage?

Cupping massage is speciale massage techniek, waarbij glazen of siliconen cups gebruikt worden om de huid vacuüm te zuigen. Door het vacuüm zuigen van de huid en het maken van masserende bewegingen, wordt de bloedsomloop gestimuleerd, de aanmaak van histamine en endorfine in gang gezet en het zorgt voor het snel afvoeren van afvalstoffen. Door deze vorm van massage kan er snel een niveau bereikt worden, waarbij de bloedsomloop voldoende gestimuleerd wordt om snel afvalstoffen te verwijderen vanuit de omliggende weefsels.

Waarvoor wordt een cupping massage toegepast?

• Behandelen van cellulite
• Vermindering van lijntjes, rimpels en littekens
• Verbeteren van de huidconditie en huidweerstand
• Verbetering van de opname van werkstoffen
• Verbeteren van de huidstructuur en huidteint
• Stimulatie van collageenaanmaak
• Detoxen van de huid
• Voorafgaand aan het gebruik van fillers zodat de producten beter worden opgenomen

Cupping massage tegen cellulite

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd. Het is een veelvoorkomend esthetisch probleem. Meestal komt het voor op de benen en billen bij vrouwen. Het is geen gemakkelijk probleem om aan te pakken, maar er bestaat zeker een methode om de huid te verbeteren!

Effecten van cupping massage op cellulite

– Verbetering van weefselhardheid
– Verbetering van de elasticiteit van de huid
– Verbetering en stimuleren van de doorbloeding
– Verbetering van de bovenste huidlaag
– Verbetering van het cellulite reliëf

Hoeveel cupping massage behandelingen heb ik nodig?

Er zal in eerste instantie verbetering zichtbaar zijn, doordat vocht in de huid beter wordt afgevoerd. Hoe meer behandelingen er worden ondergaan hoe meer effect dit zal hebben op de rest van het weefsel!

Cupping massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 2 behandelingen per week gedurende 5 weken.

Waarom kiezen voor het HuidBuro?

Bij Het HuidBuro werken uitsluitend mensen die een 4-jarige HBO–opleiding afgerond hebben aan de Haagse Hogeschool of de Hogeschool van Utrecht. Ook zijn zij aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Wij vinden het persoonlijke contact en de rust rondom de behandeling erg belangrijk. Er wordt daarom ook ruim de tijd voor uw behandeling uitgeboekt en treft u in principe altijd dezelfde behandelaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies dat is afgestemd op uw behoefte. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Het HuidBuro is ook in de avonduren geopend!