CAMOUFLAGEBEHANDELING

CAMOUFLAGEBEHANDELING

Plan nu een gratis consult

Kosten en vergoeding

Een camouflagebehandeling is al mogelijk vanaf €45,00 per behandeling. Vergoeding door uw zorgverzekeraar is mogelijk, indien u aanvullend verzekerd bent. Bekijk hier onze prijslijst; ‘Prijslijst 2020’.

Wat is een camouflagebehandeling?

Een camouflagebehandeling bestaat uit het minder zichtbaar maken van huidaandoeningen met kleurafwijkingen. Zo kunnen kleurverschillen tijdelijk gecorrigeerd worden. Een camouflagebehandeling is geschikt als je op bepaalde momenten je wijnvlek, tatoeage of andere storende kleurverschillen wilt verdoezelen. Hiernaast is het een uitstekende manier om na intensieve huidbehandelingen roodheden en korstjes te camoufleren. Het accent bij camouflagebehandeling ligt op het aanleren van het aanbrengen van de camouflage, zodat de cliënt zelf de camouflage dagelijks kan aanbrengen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens een camouflagebehandeling zal er een uitgebreide huidanalyse gedaan worden. Tijdens dit consult wordt de juiste kleur van het camouflageproduct bepaald en zal de huidtherapeut instructies en les geven in hoe je dit product het beste kunt gebruiken, aanbrengen en weer kunt verwijderen. Na afloop zal de zojuist bepaalde kleur camouflage worden besteld en +- binnen 1 werkdag binnen zijn.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Één consult is vaak al voldoende.

Camouflage producten

Het HuidBuro maakt gebruik van speciale camouflageproducten van Lycogel. Lycogel verstopt de huid niet, maar beschermt en ondersteunt het herstel. Net als ons lichaam heeft onze huid zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen nodig om in vorm te blijven. Daarom bevatten de producten van Lycogel het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. De producten zitten boordevol anti-oxidanten en bevatten een SPF 30. De camouflageproducten zijn watervast, veegvast en huidvriendelijk.

Voor- en na het aanbrengen van Lycogel