BINDWEEFSELMASSAGE

BINDWEEFSELMASSAGE

Plan nu een gratis consult

Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Naar mate we ouder worden neemt de productie van collageen in onze huid af en vertraagt de stofwisseling. Hierdoor zijn celwanden niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit geeft de huid een vale teint, raakt verslapt en rimpels worden meer zichtbaar.

Door middel van een speciale massagetechniek wordt er op de middelste laag van de huid gewerkt. Tijdens de bindweefselmassage wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd. De massage zorgt voor een reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Tijdens de behandeling worden de fibroblasten (bindweefselcellen) gestimuleerd collageen aan te maken en de huidconditie te verbeteren en te verstevigen, verklevingen opgebouwd uit afvalstoffen los gemasseerd en de doorbloeding wordt geoptimaliseerd. De huid wordt gelift en krijgt een prachtige teint. Hiernaast worden blokkades in de huid gereduceerd, verbetert de werkstofopname van producten en verstevigt het bindweefsel.

Wat kunt u van een bindweefselkuur bij Het HuidBuro verwachten?

• Vermindering van lijntjes, rimpels en littekens
• Verbeteren van de huidconditie en huidweerstand
• Verbetering van de opname van werkstoffen
• Verbeteren van de huidstructuur en huidteint
• Stimulatie van collageenaanmaak
• Detoxen van de huid
• Voorafgaand aan het gebruik van fillers zodat de producten beter worden opgenomen

Waarom kiezen voor het HuidBuro?

Bij Het HuidBuro werken uitsluitend mensen die een 4-jarige HBO–opleiding afgerond hebben aan de Haagse Hogeschool of de Hogeschool van Utrecht. Ook zijn zij aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Wij vinden het persoonlijke contact en de rust rondom de behandeling erg belangrijk. Er wordt daarom ook ruim de tijd voor uw behandeling uitgeboekt en treft u in principe altijd dezelfde behandelaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies dat is afgestemd op uw behoefte. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Het HuidBuro is ook in de avonduren geopend!