ACNE BEHANDELING

ACNE BEHANDELING

De huid kan op twee manieren gereinigd worden; oppervlakkig en diep. Bij oppervlakkig reinigen wordt de buitenste huidlaag schoongemaakt. Make-up en afvalstoffen worden hierbij van de huid verwijderd. Bij een dieptereiniging wordt de huid veel dieper gereinigd, dan alleen de buitenste huidlaag. Hierbij wordt ook de hoornlaag van de huid verdund en worden eventueel aanwezige puistjes en mee-eters verwijderd. Een dieptereiniging bij Het HuidBuro zorgt ervoor dat u weer een frisse, stralende huid krijgt!

Wist u dat er vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk is?

De behandeling
Het doel van een huidtherapeutische acne behandeling en dieptereiniging is om ontstekingen en verstoppingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Een dieptereiniging zorgt ervoor dat aanwezige onzuiverheden, zoals puistjes, mee-eters en gerstekorrels handmatig worden geledigd. Door de ophopingen van talg in de huid te verwijderen, worden ontstekingen in de huid voorkomen. Deze behandeling wordt veel ingezet in combinatie met een peeling. Bij littekenvorming, pigmentatieproblemen en verwijde poriën wordt ook microneedling m.b.v. onze dermapen toegevoegd aan het behandelplan.

Acné is een huidprobleem dat veel precisie vereist. De huid wordt grondig gereinigd en schoongemaakt met alleen de beste medische producten van Tebiskin Cytoceuticals. In onderzoek is het effect van deze producten bewezen. Na de behandeling krijgt u advies hoe u thuis het beste uw huid kunt verzorgen om acné te voorkomen.

Een behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten.

Het resultaat
Direct na de behandeling is er een zichtbare vermindering van onzuiverheden in het behandelgebied waar te nemen. Om ervoor te zorgen dat de onzuiverheden en ontstekingen zich minder snel opnieuw zullen ontwikkelen adviseren wij de behandeling te combineren met een peeling. Voor een optimaal resultaat is het van belang thuis door te gaan met de producten van Tebiskin Cytoceuticals. Hiernaast zullen onze huidtherapeuten gericht voedingsadvies geven m.b.t. de onzuivere huid.

Huidreactie
Na de behandeling kan de huid enkele uren tot 1-2 dagen rood zijn. Er kan lichte zwelling van de huid voorkomen. Indien gewenst kan een van onze huidtherapeuten na de behandeling een camouflageproduct van Lycogel aanbrengen.

Aantal behandelingen
Een vervolg behandeling is mogelijk na 1-2 weken. Het regelmatig ondergaan en onderhouden van de acne behandelingen is noodzakelijk voor een optimaal resultaat en behoud hiervan. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek met één van onze huidtherapeuten wordt een behandelplan opgezet en gekeken naar hoeveel sessies en behandelingen uw huid nodig heeft.

Acne littekens
Het leven met acne is al vervelend genoeg, maar voor veel mensen zijn de problemen niet opgelost als de puistjes verdwijnen. Helaas kunnen er van acne en andere onzuiverheden littekens in de huid achterblijven. De littekens treden op als putjes en andere onregelmatigheden in de huid. Bij mensen die in meer of mindere mate een vorm van acne hebben gehad, is het mogelijk om de achtergebleven acne littekens te verbeteren. Het HuidBuro biedt op dit vlak een grondige huidbehandeling aan. Een effectieve therapie om littekens die ontstaan zijn door acne aanzienlijk te verminderen is een behandelmethode die bekend staat als microneedling met behulp van de Dermica GoldPen. De GoldPen is het meest professionele apparaat op het gebied van microneedling. Lees hier meer over de microneedling behandeling.

We streven ernaar om zichtbaar resultaat te boeken. Uw huid kan er na de eerste dieptereiniging al frisser en stralender uitzien!

Prijzen
Acnetherapie wordt al toegepast vanaf €43,- per behandeling. Wist u dat vergoeding via uw borgverzekeraar mogelijk is? Klik hier voor al onze prijzen m.b.t. acnetherapie: Prijslijst 2019

Kortingsactie! Hallo gladde strakke huid! Boek nu uw microneedling behandeling en profiteer van 15% korting op uw gehele behandelkuur. Meer informatie vind u hier: Kortingsacties

Lees hier meer over bijzondere vormen van acne: Blog ‘Bijzondere vormen van acne’.

Lees hier meer over huidtherapie en de behandeling van acne: Blog ‘Huidtherapie en de behandeling van acne’.

Lees hier meer over de dermapen behandeling: Blog: Dermapen; een boost voor je huid!

Grove porien en lichte acne voor:

Grove porien en lichte acne na:

Plan nu een gratis consult