VAN EEN DOFFE NAAR STRALENDE HUID

Je huid heeft een hoop te verduren tijdens de weersveranderingen in Nederland. Hoewel deze prachtige herfst een hoop voordelen met zich mee brengt, kan het helaas ook wat probleempjes opleveren voor onze huid.

Op het moment wordt de luchtvochtigheid wat lager. Een korte blootstelling van de huid aan een omgeving met een lagere luchtvochtigheid zorgt al voor een verandering in de huidconditie. De vochthoeveelheid in de huid wordt minder en er ontstaan fijne droogtelijntjes/rimpeltjes. De huid kan hierdoor een doffere uitstraling krijgen. Hoe droger onze huid, hoe meer irritaties, schilfertjes of zelfs puistjes de huid kan gaan vertonen!

Zorg dus altijd goed voor je huid! Door de huid goed te hydrateren zijn een hoop van deze ‘probleempjes’ goed op te lossen. Geef je huid een boost met onze Pumpkin Peel; een exfoliërende behandeling, uitermate geschikt voor anti age, acne en hyperpigmentatie behandelingen!

Wat kan de pumpkin behandeling voor uw huid betekenen?
• Verbetert hydratatie
• Verbetert de barrière functie van de huid
• Verzacht de rimpels
• Verbetert acne en onderdrukt ontstekingen
• Verbetert de huidskleur en heeft blekende werking op pigment stimuleert aanmaak van collageen

Wist je dat we nu een Pumpkin Peel actie hebben? Van 5 november 2018 t/m vrijdag 28 december 2018 is er 20% korting op deze huidverbeterende en huidvernieuwende behandeling!

Maak snel een afspraak bij een van onze huidtherapeuten.

Lokatie 1:
ZOED (Zorg Onder Een Dak)
Wilhelminapark 28
2012 KC Haarlem

Lokatie 2:
Gezondheidscentrum Schalkwijk
Briandlaan 11 (begane grond, kamer 0.21)
2037 XE Haarlem

T. 023-7009788
E. info@hethuidburo.nl
W. www.hethuidburo.nl