BLOG

VITAMINE C; EEN BOOST VOOR JE WEERSTAND & HUID

Vitamine C is een van de bekendste vitamines en is onmisbaar in onze voeding. En al helemaal in deze onzekere periode met het corona virus. Wist je dat vitamine C in je huidverzorging ook van grote waarde is?

Lees meer

HANDEN WASSEN EN VERZORGEN

Handen wassen.. Nu nog belangrijker dan normaal gesproken! Maar hoe was je je handen nu het beste? En wat kun je doen aan die droge huid die ontstaat van het vele wassen? Wij vertellen het je!Wist je dat onze Lycogel Balm ook een perfecte handcrème is?

Lees meer

TREATMENT AT HOME

Het corona virus heeft ons allemaal in zijn greep. Helaas hebben wij ook sinds gisteren het besluit moeten nemen onze deuren tijdelijk te sluiten. Dit betekent natuurlijk niet dat we onze huid aan het lot over laten. Onze huid is ons eerste beschermingsmechanisme en dus ontzettend belangrijk om goed te verzorgen. Bij deze een treatment for at home! 

Lees meer

BYE BYE CELLULITE

Last van putjes (of ook wel sinaasappelhuid genoemd) bij je billen, benen of buik? Dit wordt cellulite genoemd. Wij vertellen je wat dit is en hoe je er vanaf komt!

Lees meer

HUIDVEROUDERING TEGENGAAN? DAT KAN!

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Naar mate we ouder worden neemt de productie van collageen in onze huid af en vertraagt de stofwisseling. Hierdoor zijn celwanden niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit geeft de huid een vale teint, raakt verslapt en rimpels worden meer zichtbaar.

Lees meer

EEN PEELING VOOR JE HUID

Huidveroudering, pigmentproblemen, zonneschade en acné zijn allemaal problemen die door de toepassing van een peeling  verbeteren. 

Lees meer

HIRSUTISME EN HYPERTRICHOSE; DE BEHANDELING

Bij ons allemaal groeit er haar op ons lichaam en gezicht, maar soms is het zoveel dat het gewoon storend en ontsierend is. Bij Het HuidBuro kan overbeharing op een effectieve en veilige manier worden behandeld.

Lees meer

PIGMENTVLEKKEN? DIT KUN JE ER AAN DOEN!

Pigmentvlekken, wat kun je hier nu aan doen? Dit is een vraag die we bijna dagelijks tegenkomen. Die vervelende bruine plekjes in je gezicht kunnen flink ontsieren en oud maken. Wij vertellen je hoe deze bruine plekjes nu eigenlijk ontstaan en wat je er aan kunt doen!

Lees meer

HET NAJAAR EN ONZE HUID…

In het najaar regent het vaak klachten en vragen over onze huid. Dit is niet gek. Onze huid heeft tijdens de zomermaanden flink te verduren gehad! Wij vertellen je in deze blog wat je kunt doen!

Lees meer

DERMAPEN; EEN BOOST VOOR JE HUID!

Heeft uw huid weer even een boost nodig? De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van huidvernieuwing! Lees hier meer over deze behandeling.

Lees meer

BIJZONDERE VORMEN VAN ACNE


Soms wordt acne benoemd op basis van de leeftijd waarop het zich voordoet: babyacne, jeugdpuistjes, volwassenenacne, enzovoort. Andere manieren om acne omschrijven is op basis van hoe hevig de symptomen zijn (zoals Acne Conglobata) of op basis van de externe oorzaken die de onzuiverheden kunnen hebben aangewakkerd (zoals cosmetische acne). In dit artikel worden alle externe factoren die acne kunnen veroorzaken besproken.

Lees meer

Huidtherapie en de behandeling van acne

De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid. Het werkveld van de huidtherapeut is breed en afwisselend. De huidtherapeut behandelt alle vormen van acne en acnelittekens, vaak in samenwerking met een huisarts of medisch specialist.

Lees meer

VAN EEN DOFFE NAAR STRALENDE HUID

Je huid heeft een hoop te verduren tijdens de weersveranderingen in Nederland. Hoewel deze prachtige herfst een hoop voordelen met zich mee brengt, kan het helaas ook wat probleempjes opleveren voor onze huid. Lees hier over de voordelen van onze Pumpkin Peel op je huid!

Lees meer

EEN ONMISBAAR ELEMENT VOOR JE HUID!

Misschien heb je er wel eens van gehoord. Een bindweefselmassage voor het gezicht. Dit is een zeer effectieve methode om de huid te laten stralen, verstrakken en rimpelvrij te houden. Een onmisbaar element om de huidconditie te verbeteren! Maar wat doet zo’n massage nou precies? Hoe kan deze massage je huidconditie zo ontzettend kan verbeteren? Wij leggen het je uit in deze blog!

Lees meer

De voor- en nadelen van de zon

Hoera! De zon gaat weer langer schijnen, de dagen worden langer en de bloemetjes komen weer tevoorschijn. De effecten van de zon op het lichaam kunnen niet onderschat worden. Deze effecten zijn zowel positief als negatief. In deze blog zullen wij u hier meer over vertellen!

Lees meer

Creëer de perfecte LOOK voor ieder MOMENT

Vandaag de dag zijn onze producten geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor een dag aan zee tot maximale dekking na een cosmetische ingreep. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om het perfecte Lycogel moment te creëren en te genieten van de ideale look.

Lees meer

Met gladde oksels de zomer van 2018 door?

Met gladde oksels de zomer van 2018 door? Wie wil dat nu niet? Bij het HuidBuro kunnen we hiervoor zorgen! Nu tijdelijk definitieve ontharing van de oksels van 90,- voor slechts 75,-!

Lees meer

Bescherm je huid tegen de kou

Onze huid staat elk seizoen weer voor een nieuwe uitdaging. Zo kan de winter voor een droog en trekkerig gevoel zorgen, maar de zomer kan dit ook! Nu het buiten zo koud is kan dit heel wat huidproblemen opleveren. Wat kunnen we doen om onze huid te beschermen tegen deze weersomstandigheden? U leest het hier in onze blog.

Lees meer

Nieuw: fasciatherapie

Bij het HuidBuro wordt er een nieuwe behandeling toegepast voor patiënten met pijnklachten na operatie en/of bestraling. De Willie Fourie Fascietechnieken! Lees snel meer voor meer informatie.

Lees meer

Rosacea, de oplossing!

Rosacea is een huidaandoening in het gelaat die veel voorkomt en waardoor patiënten zich erg onzeker kunnen voelen. Een peeling kan u de uitkomst bieden!

Lees meer

De kracht van hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een polysaccharide en een van de bouwstenen van ons lichaam. Hyaluronzuur is sterk waterbindend en uitermate geschikt als actieve werkstof in een hydraterende crème. Lees snel meer over de kracht van hyaluronzuur!

Lees meer

De nieuwe producten van Tebiskin

Heb je last van puistjes of rode vaatjes in je gezicht waar je onzeker van wordt? Die pigmentvlekjes die naar jouw zin veel te veel aandacht trekken? Of heb je een gevoelige huid die trekkerig aanvoelt en vlekkerig oogt? Het liefst wilt iedereen een gezonde, egale en frisse huid. Bij het HuidBuro zijn er diverse behandelmogelijkheden om deze huidproblemen (definitief) aan te pakken. Daarnaast bieden wij met de producten van Tebiskin de mogelijkheid om hier zelf iets aan te doen!

Lees meer

Haartjes op je bovenlip: wat moet je er mee?

Om je alvast gerust te stellen: je bent niet de enige! Heb je ook wel eens dat je in de spiegel kijkt en denkt: ‘ krijg nou wat, ik heb haartjes op mijn bovenlip’! Geen zorgen, want voor veel vrouwen is dit een herkenbaar ‘probleem’. Waarschijnlijk krijgt wel 80% van de vrouwen hier in meer of mindere mate een keer mee te maken.

Lees meer

Huidburo Blog Nazomer

NAZOMER

Reality check: door overmatig zonnebaden wordt de conditie van ons tere gezichtshuidje er niet beter op. Komt de zon niet naar u toe? Dan zoeken wij haar toch op! Twee weken bakken en braden aan een van de costa’s is ons niet vreemd, en tegenwoordig zo geboekt. Bruin zullen we worden is ons motto.

Lees meer